Doğru Seçim...

Profesyonellerin Tercihi !

Kalite ve Sağlamlık ...

Üstün Teknoloji ...

Sürdürülebilirlik...

KURULUM VE EĞİTİM

KURULUM VE EĞİTİM

TEKNİK SERVİS

TEKNİK SERVİS

GARANTİ

GARANTİ

Günümüzde 1500 m² kapalı alanda 20'den fazla personeli ve 5’ten fazla çözüm ortağı ile “tel örgü ve çim çit makineleri” imalatında faaliyet göstermekteyiz

İçimizdeki üretim tutkusunu sürekli canlı tutarak rekabetçi ve yenilikçi makineler üretmekteyiz. Piyasanın ihtiyacı olan makine üretiminde sizlere çözüm ortağı olmaktan onur ve kıvanç duymaktayız.

Kalite

‘’Kalite müşteri tekrar gelirse vardır, ürün geri gelirse değil. ‘’ prensibiyle hareket eden firmamız, ürettiği ürün ve makinelerde kaliteyi temel ilke edinmiştir.

Güven

Uzman personelimiz ve mühendis ekibimizle ürünlerimizin alındığı tarih itibariyle her aşamada sizleri bilgilendiriyoruz.

Hızlı Teslimat

‘’Kalite müşteri tekrar gelirse vardır, ürün geri gelirse değil. ‘’ prensibiyle hareket eden firmamız, ürettiği ürün ve makinelerde kaliteyi temel ilke edinmiştir.Muadillerimize oranla teslimat süremiz üretim tesisimizde genellikle stokta makinelerimiz bulunması sebebiyle gayet kısadır.

loading

Son Gönderiler

Çim Çit Soru/Cevap

Çim Çit Soru/Cevap

Çim çit ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz....

Devamını oku

20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında Dünya’nın en prestijli ihtisas fuarlarından biri olan Wire&Tube Düsseldorf fuarındayız.

20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında Dünya’nın en prestijli ihtisas fuarlarından biri olan Wire&Tube Düsseldorf...

Devamını oku

Çim Çit Nedir ?

Çim Çit Nedir ? Çim Çit, iki adet galvaniz kaplı telin arasına, iki adet kenarları kesilmiş PVC film sıkıştırılarak e...

Devamını oku

Bir çok dilde hizmet veren şirketimiz sizlerle aynı dili konuşabilmektedir.

Türkiye, Cezayir, Romanya, Fas, Bulgaristan, Tunus, Beyaz Rusya, Kuveyt, Ukrayna, Gana, Rusya başta olmak üzere 50’yi aşkın ülkede 1000’den fazla makine satışı gerçekleştirdik, satış sonrası hizmetler sağladık.