Çim Çit Soru/Cevap

Çim Çit Soru/Cevap

Çim çit ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz. Aradığınız cevap aşağıda yok ise, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Uzman kadromuz size cevap vermekten mutluluk duyacaktır.

Çim Çiti Nerelerde Kullanabilirim?

Günümüzde çim çit kullanım alanları her geçen gün artmaya devam etmektedir. Ev bahçeleri, verandalar, teraslar, oyun alanları, yol kenarları, okullar, hastaneler, askeri alanlar, restoranlar, havuzlar gibi konut ve ticari işletmelerde, mahremiyet istenen bölümlerde, kötü görüntü olan alanlarda (Çöp konteynerleri gibi) kedi köpek gibi hayvanların girişini veya çıkışını önlemek istediğiniz yerlerde, kullanılabilirsiniz.

Çim Çiti Yanıcı mıdır?

Çim çit içinde kullanılan PVC’nin hammaddesinden dolayı alev almaz.

Çim Çit Hangi Hava Şartlarında Kullanılabilir?

Sıcağa ve soğuğa dayanıklı malzemeden üretildiğinden dolayı çim çit her türlü hava şartına dayanıklıdır.

Çim Çit uygulamak için bir çitimin olması mı gerekli?

Hayır. Çim çit içinde bulunan örgü teller sayesinde, çit olmayan yerlere de uygulanabilir.

Çim Çitin rengi bir süre sonra solar mı?

Hayır. Çim çitin, UV korumasından dolayı renginde herhangi bir solma olmaz. Burada kullanılan Çim Çitin kalitesi önemlidir.

Çim Çitin içindeki tel paslanır mı?

Hayır. Çim çitin içinde kullanılan tel paslanmazdır.

Çim Çitimi başka bir yere monte edebilir miyim?

Evet. Kolayca sökülebilen Çim çitinizi başka yerde kullanabilirsiniz. Bunun için söküm işlemini doğru yapmanız önemlidir.

Çim Çitin bakım maliyeti var mı?

Hayır. Çim çit istenilen yere uygulandıktan sonra herhangi bir bakıma ihtiyacı yoktur.

Çim Çit Yıkanabilir mi?

Evet. Çim çiti asidik olmayan temizlik malzemeleri ile istediğiniz gibi kolayca temizleyebilirsiniz.

Çim Çitimi Nasıl Kurabilirim?

Çim çitin kurulumu, uygulanacağı yere göre değişiklik göstermektedir. Uzman kişilerin kurulumu yapması çim çitinizin ömrünü uzatacaktır.

Çim Çiti ahşap çitime veya beton duvarıma uygulayabilir miyim?

Evet. Çivi kullanarak ahşap çitinize veya beton duvarınıza çim çit uygulayabilirsiniz.

Svr Sever Makine San. Ve Tic A.Ş.

20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında Dünya’nın en prestijli ihtisas fuarlarından biri olan Wire&Tube Düsseldorf fuarındayız.

20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında Dünya’nın en prestijli ihtisas fuarlarından biri olan Wire&Tube Düsseldorf fuarındayız.

50’den fazla ülkede 1000’den fazla aktif kullanılan makinemizle yurtdışında da ülkemizi temsil eden firmamız, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasından düzenlenecek olan Wire&Tube fuarına katılarak ülkemizin vizyonuna katkıda bulunacak olmanın gururunu yaşamaktadır.

Alanında adından söz ettiren fuar aracılığıyla uluslararası pazarda hem makinelerimizi ve yenilikleri tanıtacağız hem de global sektördeki yenilikleri yakından inceleme fırsatı bulacağız.

Firmamız, siz değerli misafirlerimizi Wire&Tube fuarında ağırlamaktan onur duyacaktır.

Salon No : 14

Stand No : D53-2

Çim Çit Nedir ?

Çim Çit Nedir ? Çim Çit, iki adet galvaniz kaplı telin arasına, iki adet kenarları kesilmiş PVC film sıkıştırılarak elde edilen bir çit ürünüdür.. Tel örgü uygulanabilen her yere, çim görünümü elde etmek için rahatlıkla kullanabileceğiniz Çim Çit ürünü , Dünya’da ve Türkiye’de bir çok alanda kullanılmaktadır.

Çim Çit Kullanım Alanları Nerelerdir?

Bahçeler , verendalar ,okullar , fabrikalar , askeri bölgeler , havuzlar , oyun alanları , spor alanları , depolar ,  fabrikalar , yol kenarları , hastaneler , kötü görünümlü alanların kapatılması (Çöp konteynırları gibi) ve daha bir çok alanda Çim Çit rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle dışa görüntünün kapatılması ve çim görünümü istenen alanlarda çok rahatlıkla uygulanabilir.

Çim Çit dekor amaçlı tercih edilirken ayrıca , güneşe ve UV ışınlarına dayanaklı olması , kolay temizlenebilmesi , çok pratik ve istediğiniz yere uygulanabilmesi , doğal görünümü , yağmura , rüzgara dayanaklılığı ve kolay alev almamasından dolayı bir çok alanda tercih edilmektedir.

Çim çit ile binanızı dış etkenlerden korurken , istenmeyen kedi köpek gibi hayvanların girişini engelleyebilir , sık dokusu ile dışarıdan görüntüyü keserek mahremiyet sağlayabilirsiniz. Çok kolay kurulumu ile kısa sürede istediğiniz alana uygulayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları harika ve doğal çim görüntüsü elde edebilirsiniz.

Nereden Almalıyım?

Çim Çit ürünlerinde amaç , tek seferde uzun yıllar kullanabilmektir. Bu yüzden doğru ürünü almak hem bütçeniz hem de memnuniyetiniz açısından çok önemlidir. Svr Sever Makine San. Ve Tic. A.Ş. , uzun yıllardır Çim Çit makineleri üretmektedir. Dünya’nın 50 ‘den fazla ülkesine yaptığı ihracat ile 2020 ve 2021 yıllarında “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Gerek yurt içi piyasa da , gerekse ihracat yaptığı ülkeler de %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan Sever Makine , bu alandaki öncü ve lider firma olma özelliğini devam ettirmektedir. Çim Çit makineleri için bizimle iletişime geçerek uzman kadromuzdan sizin için en uygun çözümler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çim Çit Nedir?

Svr Sever Makine San. Ve Tic. A.Ş.

44. Yapı,İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri TURKEYBUILD fuarında sizlerle buluşuyoruz

23-26 Mart 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenecek olan .

Yeni makinelerimizi ve mevcut makinelerimizdeki güncellemeleri sizlerin beğenisine sunacağız.

Standımızda bizleri ziyaret edecek olan misafirlerimiz hem yeni makinelerimizi yakından görebilecek hem de çim çit ve örgü tel üretim sistemleri hakkındaki son gelişmeleri ve yenilikleri yakından inceleme fırsatı bulacaklardır.

Ayrıca yönetim kurulu başkanımız Sayın Çoşkun SEVER’in tanıtımıyla yeni ürün lansmanı yapılacaktır.

Sizleri standımızda misafir etmek isteriz.

Salon No : 3

Stant No : B201

SVR ROVER

Çim çit üretiminin ilk aşaması, PVC film ile galvaniz tellerin birleştirilmesiyle oluşan Çimli Tel safhasıdır.

Bu aşamada Çimli Tel üretimine yeni ve teknolojik bir soluk getirecek olan yeni makinemiz “SVR ROVER”, sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Pvc kopma sensörleri, Arkun® yeni nesil çift tamburlu kesim teknolojisi , kompakt yapısı gibi bir çok yeniliklerin sunulduğu “SVR ROVER” , yüksek üretim kapasitesi ve kompakt yapısıyla benzersizdir.

Çapraz kesim sağlayan tamburları sayesinde daha dar PVC film ile daha uzun püskül ve çim boyu sağlamaktadır. Bu sayede üretim maliyetiniz düşerken , ergonomik boyutları sayesinde alandan tasarruf yapmanızı da sağlar.

Detaylar için ;

SVR ROVER.