Çim Çit Nedir ? - Sever Makine

Çim Çit Nedir ?

Çim Çit Nedir ? Çim Çit, iki adet galvaniz kaplı telin arasına, iki adet kenarları kesilmiş PVC film sıkıştırılarak elde edilen bir çit ürünüdür.. Tel örgü uygulanabilen her yere, çim görünümü elde etmek için rahatlıkla kullanabileceğiniz Çim Çit ürünü , Dünya’da ve Türkiye’de bir çok alanda kullanılmaktadır.

Çim Çit Kullanım Alanları Nerelerdir?

Bahçeler , verendalar ,okullar , fabrikalar , askeri bölgeler , havuzlar , oyun alanları , spor alanları , depolar ,  fabrikalar , yol kenarları , hastaneler , kötü görünümlü alanların kapatılması (Çöp konteynırları gibi) ve daha bir çok alanda Çim Çit rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle dışa görüntünün kapatılması ve çim görünümü istenen alanlarda çok rahatlıkla uygulanabilir.

Çim Çit dekor amaçlı tercih edilirken ayrıca , güneşe ve UV ışınlarına dayanaklı olması , kolay temizlenebilmesi , çok pratik ve istediğiniz yere uygulanabilmesi , doğal görünümü , yağmura , rüzgara dayanaklılığı ve kolay alev almamasından dolayı bir çok alanda tercih edilmektedir.

Çim çit ile binanızı dış etkenlerden korurken , istenmeyen kedi köpek gibi hayvanların girişini engelleyebilir , sık dokusu ile dışarıdan görüntüyü keserek mahremiyet sağlayabilirsiniz. Çok kolay kurulumu ile kısa sürede istediğiniz alana uygulayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları harika ve doğal çim görüntüsü elde edebilirsiniz.

Nereden Almalıyım?

Çim Çit ürünlerinde amaç , tek seferde uzun yıllar kullanabilmektir. Bu yüzden doğru ürünü almak hem bütçeniz hem de memnuniyetiniz açısından çok önemlidir. Svr Sever Makine San. Ve Tic. A.Ş. , uzun yıllardır Çim Çit makineleri üretmektedir. Dünya’nın 50 ‘den fazla ülkesine yaptığı ihracat ile 2020 ve 2021 yıllarında “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Gerek yurt içi piyasa da , gerekse ihracat yaptığı ülkeler de %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan Sever Makine , bu alandaki öncü ve lider firma olma özelliğini devam ettirmektedir. Çim Çit makineleri için bizimle iletişime geçerek uzman kadromuzdan sizin için en uygun çözümler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çim Çit Nedir?

Svr Sever Makine San. Ve Tic. A.Ş.

44. Yapı,İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri TURKEYBUILD fuarında sizlerle buluşuyoruz
Çim Çit Soru/Cevap